Încă 11 km asfaltaţi pe A3, Bucureşti-Ploieşti, în trei săptămâni. Vezi cine nu şi-a făcut treaba

La trei săptămâni de la ultima vizită a Ziarului Financiar pe şantierul autostrăzii A3 Bucureşti - Ploieşti încă 11 km au fost as­faltaţi, de această dată pe tronsonul din apropierea Capitalei.

19 afișări
Imaginea articolului Încă 11 km asfaltaţi pe A3, Bucureşti-Ploieşti, în trei săptămâni. Vezi cine nu şi-a făcut treaba

Încă 11 km asfaltaţi pe A3, Bucureşti-Ploieşti, în trei săptămâni. Vezi cine nu şi-a făcut treaba (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Dacă pe 17 septembrie erau aproape gata doar 10 km din autostradă, acum dintr-un total de 62 km sunt asfaltaţi 21 km pe tronsoanele firmelor UMB Spedition şi consorţiului Pizzarotti şi Tirena Scavi, pe sectorul dintre km 48 şi 62 şi Centura Capitalei şi nodul rutier de la Moara Vlăsiei.

În prezent consorţiul italian lucrează numai pe tronsonul dintre Centura Capitalei şi Moara Vlăsiei, cu o lungime de 13 km, situat între kilometrii 6,5 şi 19,5 ai autostrăzii A3 între Bucureşti şi Ploieşti. Primul tronson de 6,5 km al autostrăzii va fi terminat în octombrie anul viitor în condiţiile în care acesta traversează comuna Voluntari şi terenurile din Pipera care nu au fost încă expropriate.

Află cine nu şi-a făcut treaba pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici