Incasari Orange cu 9% peste Vodafone pe semestru

Orange Romania, cel mai mare operator de telefonie din punct de vedere al numarului de utilizatori si al cifrei de afaceri, a incasat, in perioada 1 aprilie-30 septembrie 2007, 621 milioane de euro, venituri din servicii, cu 8,9% mai mult fata de concurentul sau direct, Vodafone, care a avut venituri de 570 mil. euro, in aceeasi perioada de referinta.

1 afișare
Imaginea articolului Incasari Orange cu 9% peste Vodafone pe semestru

Incasari Orange cu 9% peste Vodafone pe semestru

Subsidiara locala a France Telecom a anuntat ieri rezultatele financiare pentru 2007 (an fiscal cu inchidere pe 31 decembrie), potrivit carora veniturile din servicii ale Orange Romania se ridica la 1,234 miliarde euro, in crestere cu 24% fata de 2006. Ultimele valori privind veniturile din servicii inregistrate, raportate de Vodafone, indica 570 mil. euro pentru perioada 1 aprilie-30 septembrie 2007 (corespunzatoare pentru semestrul intai al anului fiscal 2008 al operatorului). Strategia Orange de crestere, in acest an, se bazeaza pe extinderea portofoliului de client. Orange a inchis bilantul pe 2007 cu 1,7 milioane de clienti noi, ajungand la 9,8 milioane de utilizatori. “Anul acesta, ne concentram atentia pe diversificarea portfoliului de produse si servicii, in special in zona serviciilor de date si a ofertelor integrate, atat pentru companii, cat si pentru utilizatorii individuali”, a declarat Richard Moat,  CEO Orange Romania. Un element-cheie din strategia Orange de anul trecut a fost dezvoltarea retelei broadband, pentru a oferi clientilor sai servicii de acces mobil la internet de mare viteza.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici