Începe anul şcolar al marilor schimbări

Noul an şcolar începe pe fondul unor tensiuni sindicale între profesori şi politicieni, dar şi cu noutăţi pentru elevi şi dascăli. Elevii de clasa a VIII-a vor susţine testări de tip internaţional, iar cei de clasa a XII-a vor da trei examene în timpul anului şi trei probe scrise la bacalaureat.

1 afișare
Imaginea articolului Începe anul şcolar al marilor schimbări

Începe anul şcolar al marilor schimbări

Şcoala începe astăzi pe fondul unor tensiuni între profesori şi guvernanţi faţă de grila de salarizare unică şi faţă de economiile la buget anunţate de Guvern. Sindicaliştii au anunţat că nu le vor permite politicienilor să ţină discursuri în incinta şcolilor şi că ei vor intra la clasă cu elevii dacă acest lucru se va întâmpla. În schimb, pentru elevi şcoala aduce noutăţi în privinţa examenelor.

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici