Incetati “razboiul” cu Romania!

Palatul Cotroceni si Palatul Victoria. Doua institutii fundamentale ale statului roman care au obligatia de a veghea la respectarea legii si asigurarea unui nivel de trai decent al celor multi.

1 afișare
Imaginea articolului Incetati “razboiul” cu Romania!

Incetati “razboiul” cu Romania!

In 2004, in decembrie a avut loc schimbarea de stafeta. Ion Iliescu si Adrian Nastase au parasit posturile de presedinte si premier. Au fost patru ani de guvernare care a alternat intre buna si foarte buna, din care nu au lipsit divergentele inerente de pe scena politica. PSD a castigat alegerile parlamentare, insa nu putini sunt cei care ridica serioase semne de intrebare chiar asupra corectitudinii prezidentialelor. Afluenta uriasa a votantilor pro-Basescu din turul doi, indeosebi dupa orele 17.00, va ramane un mister ce nu va fi elucidat, probabil, niciodata. Mai mult, PSD a obtinut cele mai multe voturi valabil exprimate insa, Alianta D.A. a format, impreuna cu UDMR si PC, formatiuni care au parasit fara scrupule barca social-democrata, noua majoritate parlamentara.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici