Incredibil! Frunzăverde şi-a deschis în 2007 un cont cu bani câştigaţi în 2008

Preşedintele Consiliului Judeţean Caraş Severin, Sorin Frunzăverde (PD-L), a depus anul trecut peste 60.000 de euro într-un cont bancar din Reşiţa, potrivit propriei declaraţii de avere.

1 afișare
Imaginea articolului Incredibil! Frunzăverde şi-a deschis în 2007 un cont cu bani câştigaţi în 2008

Incredibil! Frunzăverde şi-a deschis în 2007 un cont cu bani câştigaţi în 2008

Suma depăşeşte cu câteva mii de euro toate veniturile obţinute în 2007 de fostul demnitar şi de soţia acestuia. Încercând să-şi justifice economiile, Frunzăverde s-a dat de gol spunând că banii provin din diurna sa de europarlamentar, care a fost încasată abia anul acesta. Chestionată cu privire la economiile din diurne realizate de colegul său de partid, europarlamentarul PD-L Monica Iacob Ridzi a spus dezarmant: "Nu ştiu cine v-a spus aceste sume, dar este imposibil".

 

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici