INITIAL, MAILAT A RECUNOSCUT CRIMA

Ziarul nostru a aflat pe surse ca imediat dupa ce a fost retinut de autoritatile italiene, Nicolae Romulus Mailat a recunoscut in fata carabinierilor ca a batut-o pe Giovanna Reggiani pentru a-i lua geanta. Era martea trecuta, pe 30 octombrie, la mai putin de doua ore de la comiterea agresiunii, adica in jurul orei 21.30. Mailat nici nu putea nega actul de violenta pentru ca purta inca ciorapii plini de sange pe care nu apucase sa-i schimbe, iar in baraca fusesera gasite geanta si bijuteriile femeii. Nici macar in acel moment Mailat nu a recunoscut violul.

1 afișare
Imaginea articolului INITIAL, MAILAT A RECUNOSCUT CRIMA

INITIAL, MAILAT A RECUNOSCUT CRIMA

Mailat a dat prima sa declaratie oficiala abia vineri, cand un judecator a emis pe numele sau un mandat de arestare. Mailat nu a mai recunoscut ca a lovit-o pe femeie. La acea data, femeia murise in spital, cazul devenise o isterie nationala, iar Mailat era tinut la izolare sub pretextul ca viata ii este amenintata de alti detinuti. La toate audierile care au urmat, Mailat a recunoscut doar furtul gentii, pe care nu il mai putea nega. Intre timp, au aparut probele care infirma ipoteza violului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici