Inseamna sfarsitul alegerilor si sfarsitul crizei politice?

Alegerile de duminica ar trebui sa fie punctul final al unei crize politice care dureaza de trei luni si care a costat deja Romania amanarea transei a treia de 1,5 mld. euro din imprumutul de la FMI, in conditiile in care administratia de la Bucuresti are nevoie de 5 mld. euro in prima parte a lui 2010 pentru plata obligatiilor sale.

6 afișări
Imaginea articolului Inseamna sfarsitul alegerilor si sfarsitul crizei politice?

Inseamna sfarsitul alegerilor si sfarsitul crizei politice?

Asigurarea finantarii deficitului bugetar si ajustarea acestuia trebuie sa fie principala prioritate, fiind greu de crezut ca bancile locale vor putea acoperi necesarul la nesfarsit. Problema principala este acum, spun economistii, alcatuirea grabnica a unui guvern cu care finantatorii externi sa poata dialoga si care sa dea investitorilor straini increderea necesara pentru ca leul sa nu mai intre sub presiune.


Citeste toata stirea pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici