Întâlnire decisivă pentru Dacia „made in Romania”: ameninţarea Marocului

Producătorul de automobile Dacia Renault, unul dintre cei mari mari exportatori ai României, ar putea lua în calcul, de anul viitor, sistarea angajărilor şi disponibilizări de personal, precum şi mutarea, din 2013, a producţiei unor modele de la Mioveni în Tanger (Maroc), unde va funcţiona o nouă fabrică Dacia.

5 afișări
Imaginea articolului Întâlnire decisivă pentru Dacia „made in Romania”: ameninţarea Marocului

Întâlnire decisivă pentru Dacia „made in Romania”: ameninţarea Marocului

Aceasta este una dintre principalele concluzii ale întâlnirii care a avut loc săptămâna trecută între reprezentanţii conducerii Dacia Renault şi oficialităţi ale judeţului Argeş, între care prefectul de Argeş şi primarii oraşelor Piteşti şi Mioveni.

Citeste toata stirea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici