Întâlnirea de la miezul nopţii

Fosta şefă a cancelariei prezidenţiale, Elena Udrea, a rămas atât de credincioasă fostului loc de muncă, încât îşi face apariţia la Palatul Cotroceni şi la ore târzii din noapte.

1 afișare
Imaginea articolului Întâlnirea de la miezul nopţii

Întâlnirea de la miezul nopţii

Marţi seară, după ce a participat la o emisiune la Realitatea TV până la miezul nopţii, Elena Udrea s-a îndreptat direct spre Administraţia Prezidenţială în autoturismul Mercedes cu numărul B25023, cu care aceasta a mai fost văzută la palat şi în urmă cu două săptămâni. Udrea nu a negat atunci că a fost în Cotroceni, justificând prezenţa sa timp de trei ore în palat cu o vizită pe care i-a făcut-o bunei sale prietene, fostă colegă la cancelarie, căreia i-a adus nişte cărţi de istorie politică din perioada cuprinsă între cele două războaie mondiale. E greu de crezut însă că în acest caz tot despre vizitarea bunei prietene ar putea fi vorba, doar dacă la Cotroceni se lucrează şi în schimbul de noapte. Elena Udrea a părăsit Palatul după circa o oră şi jumătate, la 1:42. Deşi de fiecare dată când o întreabă presa susţine că nu a mai vorbit de mult cu şeful statului, iată că la Cotroceni s-a îndreptat pentru a analiza prestaţia sa din timpul emisiunii televizate. Şeful statului avusese şi el un program încărcat marţi seară, de la ora 20:00 participând la şcoala de vară "Comunităţi româneşti şi identitate Europeană", la Mogoşoaia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici