Ciolacu, despre gluma privind Moldova: Din funcţia funcţia de prim-ministru n-ar fi trebuit să o fac

Marcel Ciolacu a spus vineri, la Iaşi, că regretă gluma făcută despre Moldova şi susţine că din funcţia de premier nu ar fi trebuit să facă acest lucru.

Urmărește
956 afișări
Imaginea articolului Ciolacu, despre gluma privind Moldova: Din funcţia funcţia de prim-ministru n-ar fi trebuit să o fac

Ciolacu, despre gluma privind Moldova: Din funcţia funcţia de prim-ministru n-ar fi trebuit să o fac

Întrebat vineri la Iaşi cât de tare crede că l-a afectat gluma, din punct de vedere electoral, Ciolacu a spus: „Ştiţi că eu am mai vândut şi Ardealul. Cred că a fost unul dintre cele mai dificile momente ale mele, ca om politic, când am vândut Ardealul şi s-a dovedit a fi o minciună. N-are rost să intru în detaliile glumelor pe care le facem cu toţii. Nu cred că dumneavoastră n-aţi zis vreodată bancuri cu ardelenii, oltenii, face parte din spiritul românesc. Cu adevărat, ce regret e că din funcţia funcţia de prim-ministru n-ar fi trebuit să fac acest lucru şi a fost interpretat”.

Premierul susţine însă că în ultimii ani Moldova a fost „văduvită” de investiţii.

„Dar, diferenţa dintre ce facem efectiv şi o glumă nepotrivită e una foarte mare. Niciodată de la Revoluţie încoace, un Guvern nu a direcţionat mai multe fonduri pentru o zonă de dezvoltare cât o face acest Guvern. (...) Cu fiecare minister în parte am încercat să echilibrăm un lucru care era evident: Moldova a fost văduvită de investiţii majore şi de un plan de dezvoltare coerent”, a declarat Marcel Ciolacu.

La finalul lunii aprilie, premierul a răspuns la o întrebare despre regionalizare şi autostrada care leagă Moldova de restul ţării într-un mod bizar. El a spus, printre altele, că „Buzăul nu e în Moldova şi vă rog frumos să nu mă jigniţi”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici