Investitorii au nervii întinşi la maximum

Şedinţa de ieri a Bursei de Valori Bucureşti (BVB) a debutat sub semnul nervozităţii, în condiţiile în care piaţa americană consemnase luni o nouă zi roşie. Indicii reprezentativi ai Bursei de la New York au cunoscut un recul consistent.

3 afișări
Imaginea articolului Investitorii au nervii întinşi la maximum

Investitorii au nervii întinşi la maximum

Astfel, indicele Dow Jones Average Industrial (DIJA) se apropiase de pragul de suport de la 11.000 de puncte, închizând deasupra acestui nivel de referinţă, dar la o valoare cu 0,41% mai mică decât în sesiunea anterioară.

Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici