Ion Tiriac: Nici Forbes, nici nimeni nu stie ce avere am si cat valoreaza

In primul interviu acordat presei economice din Romania in ultimii trei ani, Ion Tiriac spune ca nu il intereseaza ce avere are, ca nu intentioneaza sa vanda niciun pachet de actiuni din afacerile sale si ca cel mai puternic val al crizei economice va lovi in toamna.

1 afișare
Imaginea articolului Ion Tiriac: Nici Forbes, nici nimeni nu stie ce avere am si cat valoreaza

Ion Tiriac: Nici Forbes, nici nimeni nu stie ce avere am si cat valoreaza

Ion Tiriac spune ca se vorbeste mult si degeaba pe tema averii sale, dar ca prefera sa nu isi numere banii: "Nimeni nu stie ce avere am eu si cat valoreaza, nici Forbes, nici cei care ma insulta si spun ca am cinci miliarde de dolari, nici cei care ma jignesc si spun ca nu am niciunul".

Citeste toata stirea pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici