Irinel nu mişcă fără Monica

De ceva vreme, Irinel Columbeanu a cam dispărut din peisajul monden. Treptat, locul său a fost luat de Monica Columbeanu, aceasta fiind acum legătura dintre presă şi familia Columbeanu.

1 afișare
Imaginea articolului Irinel nu mişcă fără Monica

Irinel nu mişcă fără Monica

Până nu demult, Monica nu dădea declaraţii presei, aceasta fiind sarcina soţului său, Irinel. Dacă cineva voia să obţină o declaraţie de la Monica, trebuia mai întâi să treacă pe la Irinel, care-i pasa telefonul.

Citeste toata stirea pe www.atac-online.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici