Isi fac nunta la Palatul Mogosoaia

In familia Tiriac va fi nunta mare anul acesta, dar si botez. Seniorul poate fi linistit, fiul sau l-a ascultat, se va insura a doua oara si ce-i mai important ii va darui un nepotel.

1 afișare
Imaginea articolului Isi fac nunta la Palatul Mogosoaia

Isi fac nunta la Palatul Mogosoaia

Ion Ion isi dorea o nunta in capitala Frantei, ca sa fie departe de ochii presei, dar si ai opiniei publice, insa, tatal sau l-a convins sa faca petrecerea la Palatul Mogosoaia. Nunta va avea loc in iunie, iar batrinul Tiriac ar trebui sa se grabeasca, mai ales ca e foarte greu de gasit un loc pentru petrecere, iar Palatul Mogosoaia e la mare cautare, daca ne gindim ca Adelina Elisei si Cristi Chivu vor sa faca nunta acolo. O alta varianta pe care indragostitii o luasera in calcul era aceea ca mariajul lor sa aiba loc la Monte Carlo, acolo unde mai are o locuinta familia Tiriac.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici