Italienilor le-a scapat printre degete secretul ascuns de un roman legat de impuscarea lui Marian Nazian Buzatu

Este tot mai evident ca, alergand dupa cai verzi pe pereti, de genul asasinilor Camora care pandesc romani la colt de strada, politistii italieni au pierdut – pentru mult timp – secretele pe care le ascunde Cristian Iota, suspectul martor al asasinarii lui Marian Nazian Buzatu, romanul impuscat pe strada G. Palazzi din Castel Volturno.

1 afișare
Imaginea articolului Italienilor le-a scapat printre degete secretul ascuns de un roman legat de impuscarea lui Marian Nazian Buzatu

Italienilor le-a scapat printre degete secretul ascuns de un roman legat de impuscarea lui Marian Nazian Buzatu

 Iota s-a intors in tara, inainte ca politia italiana sa-l chestioneze asa cum trebuie. Din pacate, in spatele acestei „scapari“ se afla si faptul ca politia italiana nu a fost informata asupra prea diverselor declaratii pe care Iota le-a dat asupra acestui eveniment. Este adevarat, insa, ca aceasta variatie de descrieri puteau sa o afle italienii si singuri, audiind femeile din anturajul din Italia al lui Marian Buzatu. Mama victimei, daca ar fi fost audiata temeinic, ar fi spus ca a auzit de la prietenul fiului sau ucis cel putin doua variante asupra incidentului din strada. O colega de serviciu a mamei victimei ar fi depus si ea marturie asupra faptului ca, cu doua ore inainte de raportarea incidentului la politie, Cristian Iota o sunase si ii spusese ca lui Marian Buzatu i s-a facut rau si a cazut in strada.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici