Judecătorii CCR nu sunt incompatibili! Legea le permite să fie acţionari la societăţi comerciale!

Presa a înghiţit pe nemestecate informaţia livrată pe surse ANI, conform căreia patru din cei nouă judecători de la Curtea Constituţională s-ar afla în stare de incompatibilitate, deoarece deţin acţiuni la societăţi comerciale.

3 afișări
Imaginea articolului Judecătorii CCR nu sunt incompatibili! Legea le permite să fie acţionari la societăţi comerciale!

Judecătorii CCR nu sunt incompatibili! Legea le permite să fie acţionari la societăţi comerciale!

Informaţia a apărut vineri, în exclusivitate, pe blogul Emiliei Şercan, o ziaristă ce se prezintă ca o expertă în jurnalismul de investigaţie.

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici