La Jucu va fi fabricat cel mai ieftin telefon Nokia

Primul terminal fabricat de cel mai mare producător de telefoane din lume în România este unul modest, un model din categoria de bază. De pe acest dispozitiv, oficialii Nokia l-au sunat în timpul evenimentului pe ambasadorul Finlandei în România, Tappio Sarela.

1 afișare
Imaginea articolului La Jucu va fi fabricat cel mai ieftin telefon Nokia

La Jucu va fi fabricat cel mai ieftin telefon Nokia

„Pentru început, în România, se vor produce modele de bază din portofoliul nostru, destinate unor pieţe precum Asia şi Africa. Cu timpul, în funcţie de nevoile din piaţă şi pe măsură ce angajaţii se perfecţionează, am putea produce aici şi modele avansate“, a declarat Juha Putkiranta, vicepreşedinte senior la divizia Demand Supply Network Management a Nokia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici