La poliţişti mai des, la doctori mai mult!

Mai mult de o persoană din zece, din lume, a oferit mită în ultimul an, în timp ce poliţia şi aparatul judiciar sunt percepute ca cele mai corupte sisteme, potrivit Barometrului Global al Corupţiei. Potrivit studiului organizaţiei TI, cu sediul la Berlin, Kosovo, Camerun şi Albania sunt cele mai corupte ţări, în jur de trei sferturi dintre repondenţi susţinând că au dat mită în ultimele 12 luni.

1 afișare
"Cetăţenii au declarat că orice contact cu poliţia implică problema luării de mită", susţine TI în barometrul pentru care au fost chestionate 63.000 de persoane, din 60 de ţări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici