Lăcomia penală a unor magistraţi bogaţi

Bijuterii, contravaloarea unor bilete de avion şi a cazării pentru excursii exotice, suportarea cheltuielilor pentru petreceri organizate la restaurante de lux, dar şi asigurarea folosinţei gratuite a unui apartament situat în Paris (Franţa). Pare începutul unui basm cu zâne şi prinţi, însă este o filă de dosar penal în care în dreptul învinuiţilor pentru grave fapte de corupţie stă scris numele unor magistraţi de la cea mai puternică instanţă din România: Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

5 afișări

Având în vedere câştigurile lunare care le-ar asigura traiul mai mult decât decent, acuzaţiile DNA ar părea ficţiuni, dacă transcrierea interceptărilor telefonice ale judecătorilor în cauză n-ar arăta negru pe alb cum se dezvoltă afacerile "subterane" în Justiţia din ţara noastră, ameninţată aproape anual de Uniunea Europeană cu activarea clauzei de salvgardare.

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici