Lecţia Frunda

Reprezentanţii ONG-urilor care au cerut, ieri, preşedintelui să refuze promulgarea noii Legi ANI au anunţat că analizează posibilitatea depunerii unei plângeri penale împotriva judecătorilor Curţii Constituţionale, pe care-i acuză de abuz în serviciu în urma deciziei de neconstituţionalitate pronunţată în cazul Legii Agenţiei Naţionale de Integritate.

13 afișări
Imaginea articolului Lecţia Frunda

Lecţia Frunda

"Extinderea controlului de constituţionalitate la publicitatea declaraţiilor de avere este un abuz şi este în contradicţie cu însăşi legea în temeiul căreia Curtea funcţionează", a afirmat, ieri, Liviu Avram, reprezentantul Centrului Român pentru Jurnalism de Investigaţie (CRJI).

Citeste toata stirea pe www.azi.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici