Legea sunt eu!

La întoarcerea din capitala georgiană Tbilisi, unde a participat la ceremonia de învestire a preşedintelui Mihail Saakaşvili, Traian Băsescu i-a transmis un avertisment public ministrului interimar al Justiţiei din România, atrăgându-i atenţia că se apropie de situaţia de a face abuz în serviciu. Intervenţia lui Băsescu era mai mult decât previzibilă întrucât, cu numai câteva ore înainte, ieşiseră la rampă - ca din senin! - Emil Boc şi Elena Udrea.

1 afișare
Imaginea articolului Legea sunt eu!

Legea sunt eu!

Era limpede că "rechizitoriul" făcut de aceştia lui Meleşcanu nu putea fi decât la ordinul Profesorului, spre a-i pregăti, nu-i aşa?, declaraţia de pe aeroport. De altfel, Băsescu a reluat întocmai acuzele şi "argumentele cuplului Boc-Udrea - sau invers! - astfel încât nu mai e niciun secret că strategia anti-Meleşcanu a fost făcută într-un singur loc. Iar uneltele de aplicare sunt, bineînţeles, cele aflate "etern" la dispoziţia lui Băsescu - primarul-navetist şi diva din Pleşcoi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici