Trafic deviat de pe DN1A, în Prahova, pentru efectuarea unor lucrări la calea ferată

Traficul va fi deviat de vineri seara de pe DN1A, în judeţul Prahova, pentru efectuarea unor lucrări la calea ferată.

129 afișări
Imaginea articolului Trafic deviat de pe DN1A, în Prahova, pentru efectuarea unor lucrări la calea ferată

Trafic deviat de pe DN1A, în Prahova, pentru efectuarea unor lucrări la calea ferată

Centrul Infotrafic anunţă că de vineri de la ora 22.00 până sâmbătă la ora 22.00, traficul rutier va fi închis pe DN 1A, la kilometrul 127+516 metri, pe raza localităţii Măneciu, judeţul Prahova, pentru efectuarea unor lucrări la trecerea la nivel cu calea ferată Ploieşti – Măneciu.

Pe timpul lucrărilor, traficul va fi deviat astfel:

- pentru autovehicule cu masa mai mică de 3,5 tone: variantă de serviciu prin amenajarea provizorie a unui drum peste calea ferată, în imediata apropiere a lucrărilor;

- pentru autovehicule cu masa mai mare de 3,5 tone: Ploieşti – DN 1 – DN 1B, intersecţie DN 1 – DN 72 – Târgovişte – DN 7 – Găeşti – DN 7 – Râmnicu Vâlcea – Veştem – DN 1 – Braşov şi retur.

Şoferii sunt sfătuiţi să respecte restricţiile instituite şi semnalizarea rutieră temporară.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici