Leul scade cu 1% intr-o zi, iar Bursa pierde inca 2%

Principalul indice al pietei bursiere, BET a coborat ieri cu 1,8%, in timp ce pierderile pe SIF-uri au fost duble, iar leul a pierdut circa 1% fata de euro dupa cursul calculat de BNR, desi pe piata valutara interbancara corectia a fost chiar mai mare.

1 afișare
Imaginea articolului Leul scade cu 1% intr-o zi, iar Bursa pierde inca 2%

Leul scade cu 1% intr-o zi, iar Bursa pierde inca 2%

Dupa acalmia de miercuri, Bursa si piata valutara au fost ieri zdruncinate de un nou val de turbulente propagate pe pietele occidentale de aparitia unor noi nume de mari banci afectate de criza creditelor ipo-tecare din SUA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici