Lista lui Fătuloiu. Zece şefi de inspectorate judeţene de poliţie, în frunte cu Petre Tobă, sunt vizaţi pentru demitere

Început de la momentul mitingului din faţa Palatului Cotroceni, războiul din Ministerul Administraţiei şi Internelor este departe de a se fi terminat.

1 afișare
Imaginea articolului Lista lui Fătuloiu. Zece şefi de inspectorate judeţene de poliţie, în frunte cu Petre Tobă, sunt vizaţi pentru demitere

Lista lui Fătuloiu. Zece şefi de inspectorate judeţene de poliţie, în frunte cu Petre Tobă, sunt vizaţi pentru demitere

Raportul privind evenimentele din 24 septembrie are anexată lista şefilor unor inspectorate judeţene de poliţie, din cadrul cărora au venit în Capitală manifestanţii, inclusiv cei care aveau asupra lor pistoalele din dotare.

Citeste toata stirea pe www.puterea.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici