Loganul, mai scump cu 400 euro

Potrivit noilor modificari, taxa auto va creste chiar si de trei ori in cazul masinilor noi, dar va si scadea. 'Taxa va scadea proportional cu vechimea in cazul vehiculelor incadrate in aceeasi norma de poluare Euro', au declarat pentru Mediafax surse din cadrul Ministerului Finantelor.

1 afișare
Imaginea articolului Loganul, mai scump cu 400 euro

Loganul, mai scump cu 400 euro

Guvernul va emite o ordonanta de urgenta care va stabili cu exactitate valoarea acestor taxe. Noua prevedere va fi votata pana la sfarsitul lunii. Potrivit surselor din Ministerul Finantelor, daca taxa actuala pentru o masina noua cu norma de poluare Euro 4 si de 1.400 - 1.600 cmc e de aproximativ 100 euro, in noua formula aceasta creste pana la peste 400 euro. In cazul unei masini noi Euro 4 cu motor de 1.600 cmc, taxa de prima inmatriculare va fi de 460 de euro. Automobilele noi cu peste 1.900 cmc vor fi inmatriculate cu peste 1.000 euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici