Lucian Bute l-a făcut KO pe Dan Voiculescu

Pentru gala "Un campion pentru România", care a avut loc sâmbătă, la "Romexpo", în Capitală, cifrele de după contează mai mult decât socotelile de dinainte. Audienţele arată că 4,5 milioane de români au fost cu ochii pe Lucian Bute.

11 afișări
Imaginea articolului Lucian Bute l-a făcut KO pe Dan Voiculescu

Lucian Bute l-a făcut KO pe Dan Voiculescu

După pumnul victoriei, Bute ne-a repetat întruna că e mândru că este român, deşi a luptat şi cu steagul Canadei deasupra ringului. În ciuda acestor lucruri, televiziunile şi publicaţiile din trustul lui Dan Voiculescu au încercat să arunce cu noroi în evenimentul organizat pentru supereroul de la "Romexpo".

Citeste toata stirea pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici