Mamaia SA, vanduta in rate, cu dedicatie

Opt hectare de teren s-au vandut in Mamaia, la pretul de 8 dolari/mp, in perioada 2001-2003. Beneficiarul acestei suprafete a fost cetateanul libanez Mohammad Murad, patronul lantului Spring Time. » Tranzactiile s-au facut prin negocieri directe, girate de semnatura fostului ministru al Turismului Dan Matei Agathon. Plata s-a esalonat in rate pe 5 ani, unele fara actualizarea cursului.

1 afișare
Imaginea articolului Mamaia SA, vanduta in rate, cu dedicatie

Mamaia SA, vanduta in rate, cu dedicatie

http://www.romanialibera.ro/a99288/mamaia-sa-vanduta-in-rate-cu-dedicatie.html

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici