Marin vs Rădulescu, păruiala secolului

Circul mediatic iscat în jurul campaniei de strângere de fonduri pentru Teodora, fiica Lianei Stanciu şi a lui Miţă de la Bere Gratis, a atins apogeul, marţi seară, când, pe două canale de televiziune, la o oră de maximă audienţă, Mihaela Rădulescu şi Andreea Marin Bănică şi-au spus fiecare punctul de vedere.

1 afișare
Imaginea articolului Marin vs Rădulescu, păruiala secolului

Marin vs Rădulescu, păruiala secolului

Dacă, în urmă cu un an, Mihaela Rădulescu şi Andreea Marin Bănică, prin prezenţa lor în acelaşi studiou, aruncau audienţele în aer la emisiunea 100%, moderată de Robert Turcescu, marţi, acestea şi-au adresat cuvinte jignitoare şi au făcut public scandalul dintre ele. Mihaela Rădulescu, cea care a şi fost însărcinată de Liana Stanciu pentru a strânge fondurile necesare operaţiei micuţei Teodora, şi-a spus punctul de vedere în emisiunea „Sinteza Zilei“ de la Antena 3, iar veşnica sa rivală, Andreea Marin Bănică a fost prezentă în studioul de la 100% de la Realitatea TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici