Marlania

Basescu recidiveaza cu limbajul de cartier Dupa "Gaozar", "Pasarica", "Tiganca imputita", presedintele i-a spus ieri unei ziariste: "Sigur, vin direct in birou la tine sa o facem"

1 afișare
Imaginea articolului Marlania

Marlania

Traian Basescu si-a manifestat explicit dispretul fata de ziaristi, inca de la inceputul mandatului sau. "Gaozar", "Pasarica", "Tiganca imputita", "Sunteti de o nesimtire incredibila", au fost cateva din calificativele acordate ziaristilor. La acestea se adauga declaratii continand aluzii indecente. Chiar ieri, presedintele, aflat la Branesti, a fost intrebat de o ziarista daca va face o declaratie la Bucuresti despre rezultatul motiunii de cenzura, el raspunzand: "Sigur, vin direct in birou la tine sa o facem". Presedintele si-a exprimat parerea despre jurnalisti, la modul general, in diferite emisiuni si interviuri. "Presa este mai avida de spectacol decat politicienii. De multe ori il provoaca si il umfla. Pot da oricand o lista de 10 ziaristi care, daca nu ar fi politicienii, ar muri de foame", a insistat presedintele.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici