Masina de tocat bani

Ieri, in jurul prinzului, PubliMedia International (divizia de publishing a MediaPro), a anuntat oficial preluarea publicatiei Prosport de la Ringier România, conform acordului incheiat pe data de 20 noiembrie si aprobat de Consiliul Concurentei. Potrivit comunicatului PubliMedia, pretul vinzarii nu va fi facut public.

1 afișare
Imaginea articolului Masina de tocat bani

Masina de tocat bani

PubliMedia anunta ca tranzactia include transferul titlului, a tuturor marcilor adiacente si a tuturor domeniilor online. Echipa editoriala, precum si angajatii care asigura coordonarea concursurilor specifice vor fi transferati catre PubliMedia. Conform contractului de vinzare-cumparare, termenii si conditiile stipulate in contractele de munca ale personalului transferat nu vor fi modificate de catre noul proprietar pentru o perioada de cel putin sase luni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici