Masinile de 5.000 de euro solutie anticriza

Reducerile spectaculoase aplicate in aceste zile autoturismelor noi au adus preturile acestora la un nivel de neimaginat in urma cu un an. Fie ca este vorba despre masini scumpe, de lux, fie ca ne referim la clasele mini si medii, romanii pot acum accede la modele ce le depaseau toate posibilitatile de pana acum.

1 afișare
Imaginea articolului Masinile de 5.000 de euro solutie anticriza

Masinile de 5.000 de euro solutie anticriza

Campioane absolute in acest sens sunt masinile de lux si SUV-urile, pentru ca regula de baza – "reducerea este cu atat mai mare cu cat este mai scumpa masina" – se pastreaza.
Cu alte cuvinte, cei care au bani vor putea ramane cu si mai multi in buzunar.Mai interesant este faptul ca si cei care nu prea au bani se pot bucura de ceea ce se intampla acum pe piata. Discounturile generoase, la care cei dispusi sa-si abandoneze rablele pot adauga si prima de casare obtinuta in schimbul lor de la stat, au impins o sumedenie de masinute acceptabile sub pragul de 10.000 de euro. Unele au ajuns chiar – cu REMAT cu tot – sa aiba preturi care sa se invarteasca in jurul a 5.000 de euro.

 

Citeste toata stirea pe www.romanialibera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici