Merkel poartă fesul nemţesc

Cancelarul german Angela Merkel s-a aflat ieri la Bucureşti şi Cluj într-o vizită oficială într-un moment de în­cercare pentru partea română. Ea a în­demnat România să continue re­for­mele în domeniul justiţiei, pro­mi­ţând ajutor pentru îmbunătăţirea ab­sorbţiei de fonduri europene, sector în care suntem codaşi. De notat însă că noua Doamnă de Fier a Europei nu a venit în România însoţită şi de o delegaţie de oameni de afaceri.

4 afișări
Imaginea articolului Merkel poartă fesul nemţesc

Merkel poartă fesul nemţesc

Doamna Merkel, născută în fosta RDG, nu are complexul istoriei. Ea nu acordă certificate de bună purtare pe baze sentimentale. Germania se­colului al XXI-lea este conştientă de forţa ei de lider al Europei şi eva­lu­ează fără compromisuri nou-veniţii în tabăra UE. Noi avem o cauză co­mu­nă cu Germania - proiectul de se­cu­rizare a frontierei, determinant pentru admiterea în spaţiul Schengen. EADS - aripa germană a concer­nu­lui european - este angajată în această lucrare, în primul rând foarte teh­nică. Iar Germania nu poate ad­mite să eşueze în acest domeniu.

Citeste toata stirea pe www.jurnalul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici