“Mi-a pus în palmă un bilet cu numele şi numărul ei de telefon”

În numărul din luna aceasta, revista Playboy publică un interviu interesant cu Elan Schwartzenberg, fostul soţ al divei Mihaela Rădulescu. Chestionat asupra împrejurărilor în care a cunoscut-o pe femeia care i-a pus ulterior nişte coarne de cerb lopătar, Schwartzenberg dezvăluie metoda (clasică!) prin care “diva” i-a intrat în graţii şi în bani:

6 afișări
Imaginea articolului “Mi-a pus în palmă un bilet cu numele şi numărul ei de telefon”

“Mi-a pus în palmă un bilet cu numele şi numărul ei de telefon”

"M-a agăţat într-o discotecă, punîndu-mi în palmă un bilet, o hîrtie de la bar, pe care scria cu pixul numele şi numărul ei de telefon". Evident, nu frumuseţea lui Elan a fost cea care a atras-o pe Răduleasca, ci contul lui din bancă, dar nababul a căzut în capcană, ca orice bărbat naiv. Unul mai… lucid ar fi avut serioase rezerve în faţa acestei "tehnici" de vînătoare, specifică unei anumite categorii de dame. Chiar dacă, pînă la urmă, a reuşit să divorţeze de femeia fatală, aceasta rămîne lipită cu superglue de viaţa lui.

Citeste toata stirea pe www.ziarulnational.com

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici