Mihai Şeitan, ultimul tun la Ministerul Muncii

Săptămâna trecută, televizoarele şi mintea ne-au fost bombardate cu „poezii" despre remanierea guvernamentală. În timpul acesta, în ultimele ore de mandat, ce-mi făcea bădia Mihai Şeitan? Nimic mai simplu! Acorda un contract pentru imagine şi evenimente în valoare de 430.000 de euro. Mai punea de o friptură şi de o ciorbă de burtă.

7 afișări
Imaginea articolului Mihai Şeitan, ultimul tun la Ministerul Muncii

Mihai Şeitan, ultimul tun la Ministerul Muncii

Ministerul Muncii a publicat marţi 7 septembrie anunţul de atribuire cu numărul 90660, al contractului de 1.798.858 lei (aproximativ 430.000 euro), acordat firmei Media One SRL din Ploieşti. Societatea din Ploieşti trebuie să asigure pentru Ministerul Muncii "servicii de organizare evenimente, servicii de compoziţie, servicii de tipografie şi servicii de publicitate".

Citeste toata stirea pe www.cotidianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici