Millennium mizeaza pe expertii altora

Millennium Bank, cea mai mare banca portugheza, si-a adjudecat un nou om-cheie in conducerea proiectului sau de extindere la nivel local, prin preluarea economistului-sef de la ING Bank, Ciprian Dascalu.

1 afișare
Imaginea articolului Millennium mizeaza pe expertii altora

Millennium mizeaza pe expertii altora

In varful organigramei Millennium, in Romania, sunt sefi de la ING Bank, ABN Amro si Bancpost, portughezii concentrandu-si procesul de recrutare pe experti in constructia de retele. La Millennium a plecat si Nora Rusu, “mana dreapta” a lui Dascalu la ING. Niciunul dintre cei doi nu a putut fi contactat pentru a oferi mai multe detalii pana la inchiderea editiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici