Mircea Geoana merge pe mana generalului Olaru

Prezentam astazi reactia lui Mircea Geoana la scrisoarea deschisa pe care generalul maior (r.) Iordache Olaru a adresat-o viitorului candidat la Presedintie.

4 afișări
Imaginea articolului Mircea Geoana merge pe mana generalului Olaru

Mircea Geoana merge pe mana generalului Olaru

In plina criza politica si in momentul maxim al celei mai mari aplicatii pe care Armata Romaniei o organizeaza anul acesta, Mircea Geoana a ridicat manusa generalului Olaru si a formulat o serie de masuri concrete pe care le va pune in aplicare daca va ajunge la Cotroceni.

Citeste toata stirea pe www.ziua.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici