Mircea Geoană s-a văzut preşedinte în sondaje

Mircea Geoană ar câştiga la mustaţă prezidenţialele, în turul al doilea, în faţa lui Traian Băsescu, fiind cotat cu 50,6% din voturi faţă de 49,4%, cât ar obţine actualul şef al statului, potrivit unui sondaj realizat de INSOMAR, în perioada 8-11 octombrie, la comanda Realitatea TV.

3 afișări
Imaginea articolului Mircea Geoană s-a văzut preşedinte în sondaje

Mircea Geoană s-a văzut preşedinte în sondaje

Diferenţa dintre cei doi apare în condiţiile în care sondajul are o marjă de eroare de 3%. În primul tur al alegerilor pentru preşedinţia României, 33,4% dintre români l-ar vota pe Traian Băsescu, iar 28,5% pe liderul PSD Mircea Geoană. Pe locul al treilea s-ar clasa candidatul PNL Crin Antonescu - 14,5%. Sorin Oprescu ar obţine 8,1%, Corneliu Vadim Tudor - 6,1%, George Becali - 4,6% şi Kelemen Hunor - 4,3%.

Citeste toata stirea pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici