MONICA COLUMBEANU spune pas concursurilor de frumuseţe de frica bârfelor

Monica Columbeanu a luat o decizie foarte importantă în urmă cu puţin timp, aceea de a nu mai participa la concursurile de frumuseţe din România.

1 afișare
Imaginea articolului MONICA COLUMBEANU spune pas concursurilor de frumuseţe de frica bârfelor

MONICA COLUMBEANU spune pas concursurilor de frumuseţe de frica bârfelor

Vedeta a hotărât să se concentreze doar asupra carierei sale de model, mai ales din afara graniţelor, pentru a nu mai da apă la moară bârfitorilor. Soţia omului de afaceri Irinel Columbeanu va prezenta miercuri, 12 decembrie, concursul de frumuseţe Miss România, ce va avea loc la un hotel de lux din Capitală. Spre dezamăgirea multora, vedeta se va afla acolo doar în calitate de amfitrioană, nu de concurentă: „Nu am de ce să particip la acest concurs. Nu am niciun motiv. În urmă cu câţiva ani am obţinut titlul de Top Model România, care este o distincţie mult mai importantă în lumea modei decât titlul de Miss România. Şi oricum, ce rost ar avea să particip, doar aşa ca să aibă lumea ce bârfi? Dacă voi câştiga, oamenii vor spune că e ceva normal, pentru că am plătit pentru acest lucru. Iar dacă nu voi câştiga vor spune că este la fel de normal, că nu am plătit. Iar eu nu vreau sub nicio formă să se întâmple aşa ceva", a declarat doamna Columbeanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici