NASTASE II DA CU CONSTITUTIA PESTE NAS LUI BASESCU

Posesor al unor dosare deschise de DNA, Adrian Nastase a sarit ca ars dupa ce Traian Basescu a acuzat din nou Parlamentul de ingerinta in treburile Justitiei. “Traian Basescu a hotarit sa schimbe Constitutia, cu acordul tacit al membrilor CSM” – acuza Nastase pe blogul sau.

1 afișare
Imaginea articolului NASTASE II DA CU CONSTITUTIA PESTE NAS LUI BASESCU

NASTASE II DA CU CONSTITUTIA PESTE NAS LUI BASESCU

Dupa cum bine se stie, subiectul aprobarii de catre Parlament a urmaririi penale in cazul fostilor ministri posesori de mandat deputatesc sau senatorial este unul foarte fierbinte pentru Adrian Nastase. Nu . de alta dar la Camera Deputatilor se afla alte dosare referitoare la el, care in curind vor fi supuse votului plenului.

 

Citeste toata stirea pe www.7plus.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici