Năstase îl atacă pe "Prostănacul" nevolnic

Adrian Năstase susţine că, prin acţiunile politice din ultimul timp, Mircea Geoană duce de râpă Partidul Social Democrat • Fostul premier e convins că în loc să se fi preocupat doar de moţiunea de cenzură, preşedintele PSD ar fi trebuit să asigure unitatea partidului şi stoparea disoluţiei în care acesta se află de o bună bucată de vreme.

1 afișare
Imaginea articolului Năstase îl atacă pe "Prostănacul" nevolnic

Năstase îl atacă pe "Prostănacul" nevolnic

Pentru aceste motive, Adrian Năstase a propus o conducere colectivă, în care să fie reprezentate toate grupările din partid, cel puţin până în momentul aplanării tuturor conflictelor interne • Nemulţumirea fostului preşedinte PSD ţine şi de faptul că partidul nu este pregătit pentru alegerile viitoare • În plus, el reclamă faptul că, sub mandatul lui Mircea Geoană, PSD şi-a pierdut forţa de altădată iar liderii partidului s-au rupt de structurile teritoriale • În context, el spune că moţiunea de cenzură reprezintă mai degrabă plătirea unor poliţe politice şi nu rezolvarea unor probleme reclamate de societate • Năstase a adăugat că nu-l mai surprinde faptul că, ori de câte ori PSD traversează un moment mai delicat, apar noi informaţii legate de anchetele demarate la adresa lui.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici