Nevasta-manechin a băgat divorţ de Liviu Vîrciu (ex-L.A.)

După exact un an de căsnicie, Liviu Vîrciu (Orlando din State de România) divorţează. Mai precis, soţia divorţează de el după ce pe 14 februarie – de Valentine’s Day – cei doi au aniversat un an de la momentul în care şi-au unit destinele.

6 afișări
Imaginea articolului Nevasta-manechin a băgat divorţ de Liviu Vîrciu (ex-L.A.)

Nevasta-manechin a băgat divorţ de Liviu Vîrciu (ex-L.A.)

Dacă pe plan profesional lui Liviu Vîrciu îi merge destul de bine, nu se poate spune acelaşi lucru cînd vine vorba de familie. Divorţul, un moment neplăcut în viaţa oricărui om, intervine pentru actor la nici un an de cînd şi-a pierdut fratele într-un groaznic accident de circulaţie.

Citeste toata stirea pe www.ziarulnational.com

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici