Noi în genunchi, ei pe mese!

Perechea de dublu a României a fost aproape de a obţine o victorie mare în faţa finaliştilor de la Melbourne, Arnaud Clement şi Michael Llodra. După mai bine de patru ore de joc, Mergea şi Tecău au cedat în setul decisiv. “Ne-au lipsit poate câteva jocuri oficiale în picioare. Anul acesta, la singurul turneu la care am jucat împreună, nu am reuşit să ne calificăm pe tabloul principal”, a spus Florin Mergea.

1 afișare
Imaginea articolului Noi în genunchi, ei pe mese!

Noi în genunchi, ei pe mese!

Colegul său este mândru de revenirea de la 2-0, dar şi dezmăgit de şansa ratată în actul cinci. “Am intrat destul de greu în meci. În setul trei am zis că nu se poate să pierdem în trei seturi, atamosfera din sală era prea frumoasă. În setul cinci am avut o minge de break pe care, dacă am fi câştigat-o, lucrurile ar fi stat altfel. Am jucat cu finaliştii de la Melbourne şi nu merge să ratezi ocazii de genul acesta”, a completat Horia Tecău.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici