Nu are nevasta de lasat

Se poate spune despre Iuliana Marciuc ca nu are deloc simtul ridicolului, din moment ce il tot asteapta pe Adrian Enache sa divorteze. Vedeta postului public de televiziune are un copil cu solistul, Mihnea-David, si a tot sperat ca Adrian isi va lasa sotia si o va lua pe ea de nevasta. Insa, iluziile ei sint desarte, daca ne gindim ca pina in momentul de fata cintaretul n-a dat niciun semn ca ar vrea sa fie un barbat liber pentru ea.

1 afișare
Imaginea articolului Nu are nevasta de lasat

Nu are nevasta de lasat

Se pare ca Enache nu va divorta niciodata de Corina si nici nu a avut vreodata de gind s-o faca. De altfel, deseori, acesta marturiseste prietenilor ca el nu are nevasta de lasat, iar in ceea ce o priveste pe realizatoarea de emisiuni tv i-a recunoscut copilul, ii plateste pensie alimentara, dar cam atit. Cu toate acestea, Iuliana noastra tot spera ca barbatul din viata ei va veni s-o peteasca si sa-i spuna cit de importanta este pentru el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici