Nu mai vreau alt iubit

Fiica sefului statului, Elena Basescu, a anuntat oficial, ieri, ca s-a despartit de iubitul ei, Andrei Hrebenciuc. Mezina familiei Basescu a tinut sa faca aceasta precizare pentru a pune capat speculatiilor din presa. Andrei Hrebenciuc si Elena Basescu au hotarit sa se desparta chiar in noaptea de Revelion, la Paris. Cu siguranta, presedintele Basescu este extrem de fericit de hotarirea fiicei sale, stiut fiind faptul ca seful statului nu a fost de la inceput de acord cu alianta amoroasa dintre Elena si fiul PSD-istului Hrebenciuc.

1 afișare
Imaginea articolului Nu mai vreau alt iubit

Nu mai vreau alt iubit

Ieri, hodoronc-tronc, Elena Basescu a lansat prin Mediafax anuntul oficial potrivit caruia s-a despartit de Andrei Hrebenciuc la Paris, in noaptea de Revelion. "In dorinta de a pune capat speculatiilor din presa, tin sa precizez ca m-am despartit de Andrei Hrebenciuc inca din noaptea de Revelion", a spus Elena Basescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici