Oamenii cu bani se retrag din calea crizei in private banking

Valoarea portofoliilor clientilor Departamentului de Plasamente de tip private banking al Raiffeisen Bank a depasit echivalentul a 500 milioane de euro, potrivit oficialilor bancii, principalul efect al crizei in comportamentul clientilor de private banking fiind orientarea catre plasamente pe termene mai lungi si catre titluri de stat, inlcusiv in eurobonduri, potrivit reprezentantilor Raiffeisen Bank Romania.

5 afișări
Imaginea articolului Oamenii cu bani se retrag din calea crizei in private banking

Oamenii cu bani se retrag din calea crizei in private banking

 

Activele administrate de Raiffeisen, BCR si UniCredit au crescut in proportie de 7-10% sau cu peste 150 mil. euro, din 30 iunie si pana in prezent, in conditiile in care oamenii de afaceri prefera sa-si plaseze lichiditatile prin servicii de private banking, in asteptarea momentelor oportune pentru noi tranzactii.

 

Citeste toata stirea pe www.standard.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici