Accident grav pe DN1, în judeţul Bihor. Patru persoane au murit

Toate cele patru persoane care se aflau în maşina ce s-a izbit puternic de un camion pe DN 1, în localitatea Uileacu de Criş, judeţul Bihor, au murit, anunţă reprezentanţii ISU.

Urmărește
366 afișări
Imaginea articolului Accident grav pe DN1, în judeţul Bihor. Patru persoane au murit

Toate cele patru persoane din maşina implicată în accidentul din Bihor au murit

Iniţial, poliţiştii au anunţat că două persoane aflate în maşină au decedat, iar două sunt în stare critică.

Salvatorii din cadrul ISU Bihor au început manevrele de resuscitare, însă, niciuna dintre victime nu a răspuns, fiind declarate decedate.

Astfel, bilanţul se ridică la patru victime decedate în urma imactului dintre un camion şi o maşină, pe DN 1, în localitatea Uileacu de Criş, din Bihor.

Poliţiştii urmează să stabilească modul de producere a accidentului rutier.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici