Oferta de chirii a explodat

Un fenomen aproape neglijat până nu demult a luat amploare în primele luni din acest an: închirierea de case, garsoniere şi apartamente a luat locul vânzărilor.Pe de-o parte, proprietarii ar ieşi în pierdere dacă ar insista să vândă pe o piaţă în continuă scădere, iar pe de altă parte chiria este, pentru ei, un venit sigur şi ieftin, apreciat mai ales în aceste vremuri.

2 afișări
Imaginea articolului Oferta de chirii a explodat

Oferta de chirii a explodat

Fenomenul este relevat şi într-un studiu realizat de administratorii portalului „anunturiparticulari.ro“, ale cărui rezultate, afişate ieri, arată că ofertele de închiriere au crescut cu 70%.Spre exemplu, dacă în luna ianuarie 2007 se publicau 1.500 de anunţuri de închiriere, iar în ianuarie 2008 au apărut 1.970 de astfel de oferte, în februarie 2009 numărul acestora a ajuns la aproape 2.500. Autorii studiului precizează că au monitorizat doar anunţurile noi apărute în presa scrisă şi online referitoare la ofertele de închiriere din Capitală.

 

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici