Olteanu lupta cu coruptia din America

Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, a atacat ieri in mod incalificabil o declaratie a ambasadorului SUA la Bucuresti, Nicholas Taubman. In replica la o declaratie a ambasadorului SUA, presedintele Camerei a spus ca Taubman a fost numit prin mijloace imorale.

1 afișare
Imaginea articolului Olteanu lupta cu coruptia din America

Olteanu lupta cu coruptia din America

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Nicholas Taubman, i-a criticat ieri dur pe deputatii care au votat, recent, modificarea Codului Penal si a celui de Procedura Penala, apreciind ca acestia au vrut sa diminueze capacitatea de combatere a coruptiei. In apararea parlamentului a sarit presedintele Camerei Deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu, care i-a replicat lui Taubman ca modul in care acesta a fost numit ambasador este considerat corupt in Romania.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici