Omul care îl vrea în reluare pe Dan Diaconescu Direct

Constantin Cojocaru, adevăratul tată al Partidului Poporului, spune că patronul OTV este un hoţ şi un populist. Loc de împăcare nu mai este.

6 afișări
Imaginea articolului Omul care îl vrea în reluare pe Dan Diaconescu Direct

Omul care îl vrea în reluare pe Dan Diaconescu Direct

E o bătălie pe viaţă şi pe o posibilă candidatură la preşedinţie. De la televizor, pare doar o răfuială, din care unul iese popular şi celălalt fraier. Unul are televiziune, se autopromovează, iar celălalt se foloseşte de arma justiţiei să-i stea în cale.

Citeste toata stirea pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici