"OPERAŢIUNEA SMS" PARTEA A II-A. Ce deputat mi-a cerut rentă viageră ca să mă ajute în afaceri

Citiţi aici povestea parlamentarului care şi-a negociat implicarea în sprijinirea unei afaceri propuse de un aşa zis investitor arab. Alesul a refuzat să primească prea mulţi bani o dată, cerând rentă viageră lunară. Numele lui?

1 afișare
Imaginea articolului "OPERAŢIUNEA SMS" PARTEA A II-A. Ce deputat mi-a cerut rentă viageră ca să mă ajute în afaceri

"OPERAŢIUNEA SMS" PARTEA A II-A. Ce deputat mi-a cerut rentă viageră ca să mă ajute în afaceri

În urmă cu aproximativ o lună, RL a realizat un experiment prin care a vrut să testeze disponibilitatea parlamentarilor de a se implica în afaceri private. În acest scop, am expediat către 460 de deputaţi şi senatori un SMS capcană, în care pretindeam că reprezint un fond de investiţii din Emiratele Arabe Unite şi le propuneam aleşilor să facem afaceri împreună în România. Aproape un sfert din membrii Legislativului au răspuns pozitiv acestei propuneri.

Citeste toata stirea pe www.romanialibera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici